Bij onze zoektocht naar een geschikt paard voor onze dochter schakelden we de hulp in van Nina: zij kent onze dochter goed op paardengebied en weet wat ze kan en waar haar interesses liggen; wij kennen niets van paarden en beseffen maar al te goed dat wat je aan verkopersinfo vindt bv. op sites helemaal anders kan zijn in realiteit en dan wil je iemand bij je hebben die kennis van zaken heeft; wij kunnen zelf een vraagprijs niet correct inschatten; wij weten niet waarop we moeten letten bij de aankoop van een gezond paard.
Nina daarentegen heeft een schat aan kennis die bij zo’n zoektocht meer dan nodig is. Zij gaf ons allereerst de juiste input over waarnaar we moesten zoeken bij het afschuimen van het internet.
Eens we een afspraak konden maken bij de eigenaar, ging ze mee bij de eerste ontmoeting. Nina bekeek de conditie en de gangen van het dier, testte of het effectief doorgereden was, stelde de juiste vragen aan eigenaars om meer te weten te komen over het verleden van het paard, …
Dit alles resulteerde bij ons in een vrij korte tijd -namelijk op een 3-tal maanden – tot de aankoop van ons eigen paard.
In de toekomst zouden we dit opnieuw op dezelfde manier doen! -M.D.