Kampen/trainingsmeerdaagse

Paardwijzer organiseert lesvakanties in samenwerking met Pionears, een gecertificeerd centred riding instructrice! Om een optimale evolutie van iedere combinatie houden we de lesdagen in beperkte kring (max 6 of soms 8 deelnemers).  . Er zijn vakanties van 5 dagen, 3 dagen en 2 dagen. Deze zijn zowel gericht op mensen met een eigen paard/pony als mensen zonder.

We gaan tijdens deze meerdaagses dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship en centred riding. Geregeld worden er ook lesdagen en weekends met een specifiek thema georganiseerd. Deze dagen bevatten ook theorielessen, rond horsemanship, rechtrichten, voeding, demo's, ....  Hou je in elk geval klaar om overspoeld te worden met een overdaad aan kennis, tips en tricks! Aanvragen van de groep zijn ook steeds welkom!

De dagen gaan door in Ellezelles op de locatie van Pionears en duren van 10u tot +- 17u een snack en basis drank zijn inbegrepen. Lunch is zelf te voorzien.

De paarden kunnen in paddocks overnachten en krijgen hooi en water ter beschikking.

De precieze data en thema's van de lesdagen vind je terug op de kalender en de facebookpagina. Zoek je extra info of recensies? Ga dan een kijkje nemen op de facebookpagina van Paardwijzer!

Inschrijven doe je door te mailen naar info@paardwijzer.be

The horse is the best judge of a good rider, not the spectator.
If the horse has a high opinion of the rider, he will let himself be guided, if not, he will resist.

-Nuno Oliveira-