Lessen

Voor les met je eigen paard kom ik graag tot bij jou. De bedoeling is dat je paard klaar staat, zodat we meteen aan de les kunnen beginnen. Deze lessen duren ongeveer een uur, we stoppen op een goed moment. Je kiest zelf waar je aan wilt werken of ik kijk wat er op dat moment nodig is. Indien nodig passen we ons plan aan.

Voor privéles met een van mijn paarden, kom je naar de locatie waar de paarden gestald staan. Dit is op 10km van Oudenaarde, de exacte locatie krijg je via mail of GSM.  Je maakt het paard zelf helemaal klaar voor de les en krijgt grondwerk en/of rijles.  We werken op het tempo van de combinatie ruiter/paard, er wordt niks overhaast. Er is tijd en ruimte voor vragen, verzoekjes, ... In totaal zijn we gemiddeld 1 uur bezig.

Ben je nog student ( universiteit, hogeschool, syntra, ...), heb je geen eigen paard en wil je toch geregeld les komen volgen ? Dan krijg je van Paardwijzer 50€ korting bij aankoop van een leskaart!

Tarieven

Les met jouw paard: 50€ + kilometervergoeding

Duolessen met eigen paard: 75€ per uur + kilometervergoeding

Leskaart (10 lessen +1 gratis) met jouw paard: 500€ + kilometervergoeding

Les met een van mijn paarden: 60€

Leskaart (10 lessen +1 gratis) met een van mijn paarden: 600€

Kilometervergoeding:  0,42 € per kilometer, de eerste 5 km zijn gratis. Voor meerdere personen uit dezelfde buurt kunnen de kilometers gedeeld worden. Vanaf 4 personen op dezelfde locatie is de eerste 15 km gratis, vanaf 6 personen is de eerste 25 km gratis.

The horse is the best judge of a good rider, not the spectator.
If the horse has a high opinion of the rider, he will let himself be guided, if not, he will resist.

-Nuno Oliveira-