Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Zomerkamp 16+ *2 plaatsen vrij*

augustus 27, 2018 @ 09:00 - augustus 31, 2018 @ 17:00

Jihaa! Het is zomer! Dat wil zeggen: veel tijd om bij je paard te zijn en wat is er zaliger dan op leervakantie gaan met je paard!

Wil jij graag jouw kennis van het Natural Horsemanship verbeteren? Of heb je hier nog nooit van gehoord? Wil je jouw kennis over rechtrichten uitbreiden? Leer je graag gelijkgestemde zielen kennen? Dit alles en zoveel meer kan je leren op kamp bij Paardwijzer! Tijdens deze kampen gaan we dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship zoals Paardwijzer het ziet. Daarbuiten zijn er ook theorielessen rond horsemanship, rechtrichten, hoeven, … En natuurlijk ook veel leuks aangepast aan de groep, dit kan los werk zijn met de paarden, initiatie horse-agility, zelf winterboosters leren samenstellen, op wandeling gaan, een initiatie working equitation, …

Breng dus zeker een touwhalster, lang leidtouw (3,6 of 6,5meter), carrotstick, kaptoom, dressuurzweepje, en natuurlijk je zadel en kopstuk mee!

De donderdag sluiten we af met een kampvuur en lekker eten en is er de mogelijkheid om te blijven overnachten in je tent!
Deze kampen zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony maar er is ook één plaats vrij voor iemand zonder eigen paard.
Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg. De dagen duren van 9u00 tot 17u00.

Wie helemaal vijf dagen weg wilt van alles kan kamperen in zijn tent in de tuin! Je kan er voor kiezen om je eigen potje te koken in de keuken of mee aan te schuiven aan tafel voor 15€/dag.
Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen, zo blijft de kwaliteit van de lessen het best bewaard en is er ruimte voor individuele hulp.

Prijs: 325€ met eigen paard, 375€ zonder eigen paard. Inclusief verzekering, drank en snack. Exclusief lunch en stalling paard (5€/nacht)

Inschrijven of meer info? Mail naar info@paardwijzer.be

Details

Begin:
augustus 27, 2018 @ 09:00
Einde:
augustus 31, 2018 @ 17:00

Locatie

Paardwijzer
Schoolstraat
Gijzenzele, Oost-Vlaanderen 9860 België