Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

September kamp 18+ VOLZET

september 3, 2018 @ 09:00 - september 7, 2018 @ 17:00

Fantastisch toch, die drie maand durende zomervakantie na het middelbaar? Of als je werkt, gewoon je vakantie kunnen plannen wanneer jíj wilt?

En wat is er nu heerlijker dan vijf dagen quality-time met je paard in de nazomer? Juist! Niets 😉

Daarom organiseert Paardwijzer dit jaar voor het eerst een 18+ kamp in september! Heb jij zin om een week lang met je paard aan de slag te gaan in een klein groepje paardaardige vrienden? Wil jij de band met je paard verbeteren? Of wil jij graag leren hoe je jouw paard een leven lang gezond en soepel kan houden? Of ga je gewoon uit nostalgie graag nog eens op een echt paardenkamp?

Dan ben je bij Paardwijzer aan het juiste adres! Een week lang genieten en bijleren met jouw paard. We behandelen thema’s zoals rechtrichten, houding en zit, veilig trailerladen, rustig op buitenrit gaan, …, u vraagt, wij draaien! En daarnaast doen we ook gewoon lekker gek met allerhande leuke activiteiten 😉

Heb je al zin om te komen?

Ik kijk er alvast naar uit!

Maximaal 6 deelnemers, er is één plaats voor iemand zonder eigen paard.

Prijs: 325€ met eigen paard, 375€ zonder eigen paard. Inclusief verzekering, snack en drank. Exclusief lunch en overnachting voor je paard (5€/nacht)

Kom je graag écht op vakantie? Dan kan je kamperen in de tuin in je eigen tent! Je kan er voor kiezen om zelf je potje te koken of mee aan te schuiven aan tafel voor 15€/dag.

Inschrijven en meer info kan door te mailen naar info@paardwijzer.be

Details

Start:
september 3, 2018 @ 09:00
Einde:
september 7, 2018 @ 17:00

Locatie

Paardwijzer
Schoolstraat
Gijzenzele, Oost-Vlaanderen 9860 België