Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Zomerkamp 13-16j

augustus 6, 2018 @ 09:00 - augustus 10, 2018 @ 17:00

Jihaa! Het is zomervakantie! Dat wil zeggen: veel tijd om bij je paard te zijn en vooral op kamp gaan met je paard!

Wil jij graag jouw kennis van het Natural Horsemanship verbeteren? Of heb je hier nog nooit van gehoord? Weet jij hoe je jouw paard zo kan trainen dat hij je met gemak kan dragen?  Dit alles en zoveel meer kan je leren op kamp bij Paardwijzer! Tijdens deze kampen gaan we dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship zoals Paardwijzer het ziet. Daarbuiten zijn er ook theorielessen rond horsemanship, rechtrichten, hoeven, … En natuurlijk ook veel leuks aangepast aan de groep, dit kunnen ponygames zijn, vlechttechnieken, los werk met de paarden, initiatie horse-agility, zelf paardenkoekjes bakken of manenclips maken, touwhalster knopen, …

Breng dus zeker een touwhalster, lang leidtouw (3,6 of 6,5meter), carrotstick, kaptoom, dressuurzweepje, en natuurlijk je zadel en kopstuk mee!

De donderdag sluiten we af met een kampvuur en lekker eten en is er de mogelijkheid om te blijven overnachten in je tent!
Deze kampen zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony maar er is ook één plaats vrij voor iemand zonder eigen paard.
Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg. De dagen duren van 9u00 tot 17u00.

Wie durft mag blijven slapen in zijn tent in de tuin! Je kan er voor kiezen om je eigen potje te koken in de keuken of mee aan te schuiven aan tafel voor 15€/dag.
Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen, zo blijft de kwaliteit van de lessen het best bewaard en is er ruimte voor individuele hulp.

Prijs: 325€ met eigen paard, 375€ zonder eigen paard. Inclusief verzekering, drank en snack. Exclusief lunch en stalling paard (5€/nacht)

Inschrijven of meer info? Mail naar info@paardwijzer.be

Details

Begin:
augustus 6, 2018 @ 09:00
Einde:
augustus 10, 2018 @ 17:00

Locatie

Paardwijzer
Schoolstraat
Gijzenzele, Oost-Vlaanderen 9860 België