Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

zomerkamp 10- 13 j

juli 9, 2018 @ 09:00 - juli 13, 2018 @ 17:00

Jihaa! Het is zomervakantie! Dat wil zeggen: veel tijd om bij je paard te zijn en vooral op kamp gaan met je paard!

Wil jij graag leren hoe je op een eerlijke manier met je paard kan omgaan op basis van lichaamstaal? Weet jij hoe je het beste op jouw paard zit zodat je hem niet in de weg zit? Kan jij zonder teugels rijden? Dit alles en zoveel meer kan je leren op kamp bij Paardwijzer! Tijdens deze kampen gaan we dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship zoals Paardwijzer het ziet. Daarbuiten zijn er ook theorielessen rond horsemanship, leiderschap, voeding, … En natuurlijk ook veel leuks aangepast aan de groep, dit kunnen ponygames zijn, vlechttechnieken, los werk met de paarden, een ‘pimp your pony’moment, zelf paardenkoekjes bakken, …

Breng dus zeker een touwhalster, lang leidtouw (3,6 of 6,5meter), carrotstick, kaptoom, dressuurzweepje, en natuurlijk je zadel en kopstuk mee!

De donderdag sluiten we af met een kampvuur en lekker eten en is er de mogelijkheid voor de avonturiers om te blijven overnachten in je tent!
Deze kampen zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony maar er is ook één plaats vrij voor iemand zonder eigen paard.
Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg. De dagen duren van 9u00 tot 17u00.
Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen, zo blijft de kwaliteit van de lessen het best bewaard en is er ruimte voor individuele hulp.

Prijs: 325€ met eigen paard, 375€ zonder eigen paard. Inclusief verzekering, drank en snack. Exclusief lunch en stalling paard (5€/nacht)

Inschrijven of meer info? Mail naar info@paardwijzer.be

Details

Begin:
juli 9, 2018 @ 09:00
Einde:
juli 13, 2018 @ 17:00