Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Kamp groep 3 (+16 jaar)

augustus 21, 2017 @ 09:00 - augustus 25, 2017 @ 17:00

Voor de iets oudere enthousiastelingen organiseert paardwijzer ook een 16+ kamp!

Geschikt voor iedereen die graag zijn kunsten in het horsemanship en rechtrichten bijschaaft en toch nog graag eens onnozel doet in groep en zich daar niet voor schaamt 😉
We gaan tijdens de kampen dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship natuurlijk. Daarbuiten zijn er ook theorielessen, rond horsemanship, rechtrichten, voeding, … En natuurlijk ook veel leuks aangepast aan de groep, dit kunnen ponygames zijn, los werk met de paarden, ponying, een initiatie horse agility, een initiatie working equitation, …

Breng dus zeker een touwhalster, lang leidtouw (3,6 of 6,5meter), carrotstick, kaptoom, dressuurzweepje, en natuurlijk je zadel en kopstuk mee!

De donderdag sluiten we af met een kampvuur en lekker eten en is er de mogelijkheid om te blijven overnachten voor wie niet al blijft slapen.
Deze kampen zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony maar er zijn ook 3 plaatsen vrij voor mensen zonder eigen paard.
Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg.
De dagen duren van 9u00 tot 17u00. Paardwijzer voorziet drank en een vieruurtje, lunch dien je dus zelf mee te brengen. Ook hooi, water en stro voor de paarden is voorzien. Er kunnen ook eventueel paddocks gemaakt worden. Wie zijn paard graag krachtvoer geeft brengt dat dus best wel mee.

De kampen gaan door in de omgeving van Oosterzele, de precieze locatie ontvang je na inschrijving.
Wie wil kan zijn tentje meedoen en is welkom om bij ons aan te schuiven aan tafel en onze badkamer te gebruiken.

Enige basiskennis omtrent paarden wordt verwacht, heb je die niet, dan kan je op voorhand 2 privélessen met een van mijn paarden volgen voor 60€ ipv 80€.

Vergeet zeker je goed humeur niet! En je schaamte laat je best thuis, want die heb je hier zeker niet nodig 😉
Prijs:

Eigen paard: 280€ + 5€ stalling per dag

Huurpaard: 325€

Blijven overnachten in tent: 25€

Details

Begin:
augustus 21, 2017 @ 09:00
Einde:
augustus 25, 2017 @ 17:00