Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Lesdag rechtrichten

april 21, 2022 @ 10:00 - 17:00

€140

Rij jij met jouw paard? Voelt dit vaak soepel en licht of eerder alsof je op een stijve hark rijdt? Springt jouw paard steeds in de verkeerde galop aan of breekt hij uit op de cirkel?

Veel problemen bij paarden kennen een oorzaak in stijfheid of pijn. Een paard is van nature niet gemaakt om gewicht te dragen en toch gaan wij graag bovenop hun rug zitten. Gelukkig kunnen wij onze training zo aanpassen zodat onze paarden hun lichaam op een gezonde manier gaan versterken zodat zij geen last ondervinden van het ruitergewicht. Wil jij graag leren hoe je jouw paard sterker en flexibeler kan maken en zo zijn levensduur kan verlengen?

Dan is deze dag rond rechtrichten een absolute must!

Tijdens deze lesdag leert Nina (Paardwijzer) je de anatomie van het paard kennen en ga je kijken waar stijfheid vandaan komt. Je verdiept je in de trainingsladder van de Academische rijkunst en leert de basis van het rechtrichten. Ben je al verder gevorderd? Dan gaan we verder vanaf het niveau dat je reeds hebt. Maak je klaar voor een dag vol theorie en praktijk en ga naar huis met een moe maar voldaan brein vol informatie!

wanneer? donderdag 21 april van 10h-17h

kostprijs 140 €

eigen lunch voorzien

Deelname kan met 1 van onze paarden of met je eigen paard

inschrijven via: info@pionears-paardenwereld.be

Details

Datum:
april 21, 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kost:
€140

Organisator

https://www.pionears-paardenwereld.be/
Bekijk Organisator website

Locatie

pionears
Miclette 15
Ellezelles, 7890 België
+ Google Maps