Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Get connected

april 18, 2022 @ 10:00 - 17:00

€140

Paarden en mensen, beide zoogdieren zijn sociale wezens. Dat wil zeggen dat we gemaakt zijn om in verbinding te gaan met elkaar. En tegelijk hebben we allemaal wel eens het gevoel dat er iets hapert aan die verbinding.

Tijdens de voormiddag neemt Lyna (Balancio) je mee op een ontdekkingsreis doorheen je zenuwstelsel. Welke onderdelen zorgen nu juist dat je in verbinding kan gaan? Zowel met je zelf als met de andere? En wat zijn factoren die er voor zorgen dat je uit verbinding gaat en wat kan je dan doen om die verbinding weer te herstellen? Je krijgt inzicht en kennis door ervaringsgerichte activiteiten die je een diep gevoel van verbondenheid met jezelf laten ervaren

In de namiddag ga je samen met Nina (Paardwijzer) aan de slag met de paarden. Zij leert jou de beginselen voor het aangaan van een connectie met het paard. Je leert paarden (beter) te lezen en op een gepaste manier te reageren op hun lichaamstaal. Tijdens de oefeningen krijg je verschillende handvaten aangeboden om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan waarbij verbinding met het paard centraal staat.

Deze lesdag gaat door op de locatie van Pionears.

Maandag 18 april van 10h-17h, eigen lunch meebrengen.

Inschrijven via: info@pionears-paardenwereld.be

Details

Datum:
april 18, 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kost:
€140

Organisatoren

https://www.pionears-paardenwereld.be/
Balancio

Locatie

pionears
Miclette 15
Ellezelles, 7890 België
+ Google Maps