Opleidingspakketten

Ben jij gebeten door de academische rijkunst en natural horsemanship? Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding waarbij je gedurende een periode naar keuze intensief gecoacht wordt? Lijkt het jou wel wat om in een kleine groep met gelijkgestemde zielen te werken aan de optimale ontwikkeling van paarden? Dan kan je een geïndividualiseerd opleidingspakket samenstellen bij Paardwijzer. Deze pakketten zijn volledig op maat dus voor meer info stuur je best een mailtje naar info@paardwijzer.be.

Kampen

Op zoek naar leuke en leerrijke kleinschalige kampen in natural horsemanship en academische rijkunst? Iedereen van 10 tot 99 jaar is ook daarvoor bij Paardwijzer welkom. Met of zonder eigen paard.

Trainingsdagen & driedaagse

Ben je op zoek naar wat quality time voor jou en je paard? Wil je graag komen werken aan jezelf en jouw paard zonder anderen erbij? Of doe je liever mee aan een intensieve driedaagse in groep om bij te leren over balanced horsemanship? Ach, elk excuus is goed voor een paar daagjes Paardwijzer! Meer info vind je terug onder lesvakanties.

Les

Zoek je iemand die je kan helpen bij de ontwikkeling van jou en jouw paard? Volg je graag les van iemand die rekening houdt met het tempo en het kunnen van de combinatie? Iemand die niets overhaast maar toch doortastend en progressief werkt? Dan kan Paardwijzer iets voor jou zijn! Lees hier meer.

Theorie avonden

Tijdens de winter worden er  regelmatig gezellige theorieavonden georganiseerd. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en kunnen op vraag aangepast worden. Meer info over de theorieavonden vind je hier.

Trailerladen

Heb je hulp nodig bij het trailerladen van je paard? Of heb je een jong paard waar je zeker van wilt zijn dat hij later vlot de trailer op gaat? Of…? Alles kan! Kijk hier voor meer info.