Bezig met het laden van Events

« Alle Events

Paardenkamp voor volwassenen ADVANCED

augustus 26 @ 10:00 - augustus 30 @ 17:00

Herbron en connecteer opnieuw met het innerlijke kind in jezelf. Het is nooit te laat om je te amuseren, een hele week tussen de paarden te zitten en heel veel bij te leren op een prachtige locatie!
Tijdens deze heerlijke week gaan we elke dag met de paarden aan de slag in een unieke combi van natural horsemanship, centered riding en ruitercoaching.
Hier staat jouw persoonlijke groei centraal en krijg je verschillende tools aangereikt om meer plezier en ontspanning te vinden in het paardrijden.
ESSENTIALS
Dit kamp is ideaal als je startende ruiter bent of een jong/nieuw paard hebt en de basis omgang in vertrouwen en rijden wilt leggen. Tijdens dit kamp raak je vertrouwd met de bouwstenen van centered riding en een goede zit. Je leert hoe je rustiger kan blijven in de zaken die je stress geven of onzeker maken in de omgang met je paard. Je krijgt de basis van horsemanship mee zoals gebruik materiaal, optoming, leiden, uitoefenen van druk.. We gaan op wandeling in stap en je leert genieten van de eenvoud in het samen zijn met je paard.
Op donderdagnacht doen we een sleep-in in comfortabele tenten met kampvuur ter plaatse.
De andere dagen zijn extern of je kan natuurlijk een hele week logeren door te opteren voor een B&B in de buurt (zelf te reserveren, waaronder het prachtige “la douceur de miclette” hier op 50 m) of lekker avontuurlijk met je tent in onze weide kamperen (toeslag van 25 euro per nacht per persoon).
Deelnemen met eigen paard kan (toeslag van 20 euro per dag, stal of paddock buiten, water en hooi in begrepen, zelf krachtvoer voorzien)
Praktisch
Wanneer: maandag 26 tem 30 augustus 2024
Prijs: 520 euro voor 5 dagen
inbegrepen: 1 sleep-in op donderdagavond met avondeten, ontbijt op vrijdagochtend en lunch. Zelf veldbed/matje en slaapzak meebrengen.
start -en einduur: telkens van 10h-17h
Leeftijd : vanaf 19 jaar
Inschrijven?
Wij werken bewust met een kleine groep om de persoonlijke begeleiding op maat te kunnen garanderen. Maximum aantal deelnemers is 8.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@pionears-paardenwereld.be. Betaling gebeurt na bevestiging en ontvangst van factuur.
Indien we je storting niet ontvangen hebben binnen de 14 dagen na de bevestiging heeft de organisator het recht om de plaats door te geven aan iemand anders.
Annuleren: Indien je 4 weken voor de startdatum annuleert krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug. Bij annulatie minder dan 4 weken voor de startdatum krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug. Indien je binnen de 14 dagen annuleert wordt het bedrag volledig ingehouden. In geval van overmacht (ziekte) vragen we een medisch attest. Bij onvoldoende deelname heeft de organisator het recht de activiteit te verzetten naar een andere datum.

Details

Begin:
augustus 26 @ 10:00
Einde:
augustus 30 @ 17:00

Locatie

pionears
Miclette 15
Ellezelles, 7890 België
+ Google Maps