Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

lesdag Natural Horsemanship, natuurlijk leiderschap 1/07

juli 1, 2020 @ 09:00 - 17:00

€95

Lesdag in het natural horsemanship met verdieping in natuurlijk leiderschap. Wat roept ‘natuurlijk leiderschap’ bij jou op voor gevoelens? Kan jouw paard op jou vertrouwen als leider en kan jij op een respectvolle, zachte maar duidelijke manier leiding geven aan jouw paard?

Een natuurlijke leider. Sommige mensen lijken vanzelf natuurlijke leiders. Zet ze in een groep mensen en ze gaan vanzelf de leiding nemen op een manier die voor iedereen vanzelfsprekend en vlot aanvoelt. Dieren zijn automatisch aangetrokken tot hen. Wat is het precies voor magische eigenschap dat deze mensen bezitten? En belangrijker: kan je het leren?

Gelukkig is het antwoord daarop: ja!

Hoe? Dat en nog zoveel meer kan je te weten komen op deze lesdag, bestaande uit theorie en het toetsen van deze theorie aan de praktijk. Je gaat naar huis met een heleboel nieuwe info en tips en tricks die de band met jouw paard zullen verbeteren.

Prijs voor dit alles: 95€ inclusief lunch. Maximaal 6 deelnemers, minimaal 3.

De lesdagen gaan door op Spirit Stables in de Kasterstraat in Wetteren, vlak tegen een natuurdomein. We beschikken over een zeer ruime binnen- en buitenpiste. Geen lesdagen meer die in het water kunnen vallen dus!

Inschrijven kan door te mailen naar info@paardwijzer.be

 

 

 

Details

Datum:
juli 1, 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Kost:
€95

Locatie

Spirit Stables
kasterstraat 99
Wetteren, 9230 België
+ Google Maps
Bekijk Locatie website