Opleidingen

Heb jij vaak het gevoel dat je na een les met je paard niet weet hoe je verder moet? Vind je niet altijd de motivatie om zelf aan de slag te gaan of heb je geen idee waaraan je moet werken?  Zou je graag op regelmatige basis met een kleine groep gelijkgestemde zielen aan de vooruitgang en ontwikkeling van jezelf en jouw paard werken? Of heb je liever privébegeleiding?

Dan zijn de opleidingen van Paardwijzer zeker iets voor jou! Er zijn verschillende formules mogelijk.  Doe je liever alles alleen? Dat kan ook! De kampen en driedaagses worden in samenwerking met de fantastische Sarah Bievelez van Horse Faith gegeven. Deze gaan door in Pepingen. De jaaropleiding wordt in samenwerking met Horseman's Paradise gegeven en de ervaren instructeurs Isabel en Arifka van Horseman's Compass en Hippo Mania . Deze gaat door op een prachtige, veelzijdige locatie in Oostburg, Nederland. Wil je een driedaagse of lesdag bij jou op stal organiseren, enkel door Paardwijzer gegeven, of in combinatie met een van de andere instructeurs? Dat kan ook!

De onderwerpen van de lesdagen, driedaagses  en vijfdaagses variëren en worden aangepast aan de vraag van de groep, bijvoorbeeld rechtrichten, houding en zit, werk in vrijheid, freestyle riding, trailerladen, veilig buiten rijden, ... Ze omvatten zowel theorie als praktijk en zijn een ideale manier om jouw training een boost te geven!

De jaaropleiding omvat 20 lesdagen, van september tem juli elke dag 1 lesdag en een start- en eindvijfdaagse. Tijdens deze opleiding gaan we ons verdiepen in de psychologie van het paard en zijn natuurlijke gedrag en hoe we deze kennis kunnen toepassen in onze dagelijkse omgang en training van het paard. Zowel in de theorie als in de praktijk, bij het trailerladen, werken in vrijheid, rijden, .... Na deze jaaropleiding zal de band met jouw paard sterker zijn dan ooit tevoren en heeft het Natural Horsemanship geen geheimen meer voor jou. Miscommunicatie met je paard behoord vanaf nu tot het verleden! Klaar om jouw dromen te verwezenlijken met jouw paard? Schrijf je dan nu in! Maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven doe je door te mailen naar info@paardwijzer.be

The horse is the best judge of a good rider, not the spectator.
If the horse has a high opinion of the rider, he will let himself be guided, if not, he will resist.

-Nuno Oliveira-