Kampen/trainingsmeerdaagse

Paardwijzer organiseert lesvakanties voor iedereen vanaf 13 jaar! De kampen worden gegeven in samenwerking met Sarah Bievelez van Horse Faith. Sarah is gespecialiseerd in het grondwerk, en dan vooral vrijwerk. De kampen gaan door op de locatie van Sarah in Pepingen, het precieze adres ontvang je na inschrijving. Om een optimale evolutie van iedere combinatie te garanderen is er maximaal plaats voor 8 personen.  Er wordt gewerkt in leeftijdsgroepen van 13 tot 16 jarigen en 16+. Er zijn vakanties van 5 dagen, 3 dagen en 2 dagen. Deze zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony. Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg.

We gaan tijdens deze meerdaagses dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship. Daarbuiten zijn er ook theorielessen, rond horsemanship, rechtrichten, voeding, … En natuurlijk ook veel leuks aangepast aan de groep, dit kunnen ponygames zijn, extra theorie en demo's, vlechttechnieken, los werk met de paarden, een buitenrit, een initiatie cutting, ponying, een initiatie horse agility, een initiatie working equitation, … Hou je klaar om overspoeld te worden met kennis! Aanvragen van de groep zijn ook steeds welkom!

De dagen duren van 9u30 tot +- 17u30, wij voorzien drank en een snack, lunch is zelf mee te brengen (tenzij je blijft overnachten). Maximaal 8 deelnemers. (425€/ 5 dagen, 265€/ 3 dagen)

De paarden kunnen in paddocks overnachten en krijgen hooi en water ter beschikking. (5€/nacht)

Wie wil kan ook blijven kamperen en helemaal 'back to basics' gaan. Je mag je tentje dan opzetten op de weide bij de paarden, er is elektriciteit en stromend water. Verder is het plantrekkerij 🙂 Wij voorzien dan de 3 maaltijden per dag. We koken 's avonds samen vegetarisch, gezelligheid troef! *Spontane kampvuurtjes niet uitgesloten* (15€/dag)

De precieze data van de kampen vind je weldra terug op de kalender. Zoek je extra info of recensies? Ga dan een kijkje nemen op de facebookpagina van Paardwijzer!

Inschrijven doe je door te mailen naar info@paardwijzer.be

The horse is the best judge of a good rider, not the spectator.
If the horse has a high opinion of the rider, he will let himself be guided, if not, he will resist.

-Nuno Oliveira-