Kampen/trainingsmeerdaagse

Paardwijzer organiseert lesvakanties voor iedereen vanaf 15 jaar! Om een optimale evolutie van iedere combinatie te garanderen is er maximaal plaats voor 6 personen.  . Er zijn vakanties van 5 dagen, 3 dagen en 2 dagen. Deze zijn vooral gericht op mensen met een eigen paard/pony. Uitzonderingen op de leeftijd kunnen mits overleg.

We gaan tijdens deze meerdaagses dagelijks grondwerken en rijden, dit in thema van het balanced horsemanship. Geregeld worden er ook lesdagen en weekends met een specifiek thema georganiseerd. Deze dagen bevatten ook theorielessen, rond horsemanship, rechtrichten, voeding, demo's, ....  Hou je in elk geval klaar om overspoeld te worden met een overdaad aan kennis, tips en tricks! Aanvragen van de groep zijn ook steeds welkom!

De dagen duren van 9u tot +- 17u een snack en drank zijn inbegrepen. Lunch is zelf te voorzien. Maximaal 6 deelnemers. (475€/ 5 dagen, 285€/ 3 dagen)

De paarden kunnen in paddocks overnachten en krijgen hooi en water ter beschikking, overnachting is inbegrepen van maandagochtend tot vrijdagavond. Langer kan mits bijbetaling van 25€/nacht.

De precieze data en thema's van de lesdagen vind je terug op de kalender en de facebookpagina. Zoek je extra info of recensies? Ga dan een kijkje nemen op de facebookpagina van Paardwijzer!

Inschrijven doe je door te mailen naar info@paardwijzer.be

The horse is the best judge of a good rider, not the spectator.
If the horse has a high opinion of the rider, he will let himself be guided, if not, he will resist.

-Nuno Oliveira-